Netbank belépés

Kedvező lakáshitelek

  • Kedvező lakáshitelek
    Lakást venne? Fáradjon be bármelyik kirendeltségünkre, hogy segíthessünk álmai megvalósításában!

Fogyasztóvédelmi Központ

ATM kereső

Betűméret változtatása:

 

Biztosítás közvetítés (15 biztosító ajánlata 1 helyen)

 

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

A gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését vállalja a biztosító. Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes gépjármű felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik.

CASCO biztosítás

Elemi károk, lopáskárok, rongálási károk, üvegkárok, valamint saját hibás balesetekből eredő törés károk fedezetére szolgál.
Újdonság, hogy a fedezetek már önállóan is köthetőek.

Lakásbiztosítás

Egy élet munkája egyetlen perc alatt dőlhet romba!
Elemi károk (tűz, villámcsapás, jégeső stb.), betöréses lopáskárok, csőtörés, rongálásból eredő károk fedezetére szolgál. Fontos eleme a személyi felelősség biztosítás, mely az általunk harmadik személynek okozott károkra nyújt fedezetet.

Utasbiztosítás

Utazni, nyaralni, más kultúrákat megismerni jó. Sajnos nem minden utazás telik el izgalmak nélkül. Megbetegszik? Baleset éri? Elvész a poggyásza? Esetleg feltörik az autóját, vagy elromlik útközben? Partnereink különböző módozataiból ajánljuk a legmegfelelőbbet.

Élet-, baleset-, betegségbiztosítás

A legdrágább kincs az egészségünk, az életünk!
Biztosítjuk értékeinket, de önmagunkra szánjuk a legkevesebb figyelmet, pedig a családfenntartó elvesztése sajnos az életben maradt családtagok életét is tönkre teheti. Ezért javasoljuk a kockázati életbiztosításainkat, melyek már pár ezer forintos díjtól köthetőek és több millió forintos kártérítést fizetnek. Kombinált életbiztosítások elsősorban a megtakarításokat helyezik előtérbe, a biztosítási összegek alacsonyabbak, de a lejáratkor megtakarításainkat és hozamaikat egy összegben felvehetjük vagy életjáradékra válthatjuk. Az életbiztosítások kiegészíthetők baleseti, vagy betegségre vonatkozó elemekkel. A baleset- és betegségbiztosítások önállóan is köthetők havi pár száz forintos díjért. Partnereink széleskörű módozataiból segítünk Önnek kiválasztani a legideálisabb baleset, élet vagy kombinált terméket, hogy Ön és szerettei biztonságban lehessenek.

Flotta biztosítás

A flotta biztosítások lehetőséget nyújtanak cége gépjárműveinek együttes biztosítására. Olcsóbb a díj és egyszerűbb az adminisztráció.

Vállalkozói és vállalati biztosítások

A vállalkozások eltérő kockázati körülményei, valamint a tevékenységükből fakadó különböző igények és lehetőségek legtöbbször egyedi biztosítási szerződés-rendszerek kialakítását igénylik. Kidolgozzuk az Ön és vállalkozása számára a kockázatviselési és költség szempontból legoptimálisabb biztosítási konstrukciót. Kérje szakértőink segítségét!

Szállítmánybiztosítás

Szállítási vállalkozások részére belföldi, CMR és kezesi biztosítást kínálunk kedvező díjakért, amelyekkel a megrendelők áruit tudják biztosítani a szállítás idejére. Más vállalkozások részére saját áruik szállítása közben felmerült károkra ajánlunk szállítmány biztosításokat.
A szállítmány biztosítások akár egy útra is köthetőek.

Bővebb információkról érdeklődjön kirendeltségeinken.
Munkatársaink segítséget nyújtanak biztosítása megkötése előtt, vagy már meglévő biztosításaik értelmezésében.

 

Partnereink:

www.nbakft.hu

www.kotksz.hu

Biztonságban mindenhol

Ismerje meg jogait!

Fogyasztóvédelem

Biztonság